Hakkımızda

Şirketimiz 2005 yılında, sektörde uzun yıllar tecrübesi olan Hüsnü Şarkaya ve Bekir Şarkaya ortaklığıyla kurulmuş olup, 4 adet yuvarlak örgü makinesi ile faaliyete başlamıştır. 2006 yılında konfeksiyon bölümünü de kendi bünyesine katarak 1.400 m2 kapalı alanda, kumaş üretimi ve ev tekstil ürünleri üretimine devam etmiştir.

2007 yılında ev tekstili sektörünün en büyük fuarları olan İstanbul Evteks ve Almanya Heimtextile fuarlarına ilk kez katılmış ve bugüne kadar ki tüm fuarlara katılarak, tanıtım ve innovasyon’a verdiği önemi göstermiştir. İlk ihracatını 2007 yılın da gerçekleştirmiş olup, şu anda Almanya, İtalya, Çek Cumhuriyeti, Hollanda, Slovenya, Macaristan, Hırvatistan, Sırbistan, İsveç, İsviçre, Fransa , Avusturya, Litvanya ve İsrail’inde aralarında bulunduğu birçok Avrupa ve Ortadoğu ülkesine ihracata devam etmektedir.

2009 yılında, Hacı Eyüplü mevkiinde ki 3.000 m2 kapalı alanı olan yeni fabrikasına taşınmıştır. Şu an itibari ile 12 adet yuvarlak örgü makinesi , 105 adet konfeksiyon dikiş makinesi ve 70 çalışanı ile günlük 5.000 kg ham ve boyalı kumaş, 10.000 adet lastikli çarşaf, yastık kılıfı, yatak koruyucu alez ve nevresim takımı, üretim kapasitesi ile hizmet vermeye devam etmektedir.

Şirketimizin en önemli prensibi müşteri memnuniyetidir. Bunun için, kaliteli ürünü en düşük maliyetle üretip, müşteriye uygun fiyatlı alternatifler sunmak ve zamanında müşteriye teslim etmektir. 2012 yılında barkod takipli bir üretim sistemi için gerekli yatırımlar yapılmıştır. Bu sistem sayesinde stok ve üretim safhalarının gerçek zamanlı takibi yapılarak, üretimdeki verimlilik arttırılmış ve maliyetler aşağıya çekilmiştir. Sektörümüzdeki teknolojik gelişmeler sürekli takip edilip, makine parkurumuzda ve üretim sistemimizde gerekli olan yenilikler yapılarak, ürün çeşitliliğimizi, kalitemizi ve üretim kapasitemizi sürekli arttırmaktayız.

Kalitemizin bir göstergesi olarak, firmamızda üretilen tüm ürünler, Class 1 Oeko-Tex belgesinin garantisi altındadır.

Sizleri de, müşteri portföyümüz arasında görmekten mutluluk duyacağız.

2012 - kerektemstil.com.tr - Denizli Web Tasarım

img